hot!

Ehe..Obsessive much? men snälla, Han är ju snygg!



Och jag vill just nu se nästa avsnitt av vampire diaries! Memory Lane! MRAWR får nog gå och läsa lite innan jag dör.
Sen kom jag fram till en sak, skägg är mysigt PUNKT

tränaträna!

Dagen idag bestod av skola, ner på stan och glo och sen var det tjejkväll så plus hade öppet från halv sju till nio istället för att stänga sex. Och då var det Only girls! Lite skamligt dock att en del pojkar står och funderar varför dom inte får komma in och att det är orättvist..kände dom sig manliga då tro? Haha. Var 20-25% rabatt i nästan alla butiker och vid ingången fick man små goodiebags! Kommer slänga upp lite bilder så fort jag tagit kort på det, är lite trött just nu.

Var och spelade badminton från klockan åtta till tjugo i tio ungefär, så nu känns det i kroppen, det är mer ansträngande än vad man tror faktiskt.
Imorgon blir det upp och gymma klockan åtta i badhuset och sen börjar skolan halv ett! über! Dock så har jag inte gjort klart frågorna till provet i kulturhistoriaprovet som är imorgon....Hmm
Well, Godnatt folks.


Cry bitch!

Jag gymmade förresten med mamma imorse igen! blir kanske till att gymma igen på torsdag lite stressat sådär, får se.
Tänkte langa två gamla bilder. HA HA. Saknar dock min kropp på den andra bilden..


Nu tänker jag sådär äckligt mycket för mycket igen. Jag saknar Micaela, Kom hit och kramas!

pic







Red

Jag gillar vädret idag! Förutom att det blåser smådjävlar...Kallt som satan.
Jag har aldrig gått omkring med rött läppstift men idag så. Kommer antagligen upp bild senare när jag kommer hem.
Ha de


lördag

Helg och inget speciellt planerat. Vad roligt, inte.
Sugen på att sminka mig iaf, så blir till att göra sig iordning, sen får vi se vad det blir av dagen. Förhoppningsvis något roligt!

Sen måste jag ju säga att jag har blivit helt obsessed av Vampire Diaries! Både böckerna och serien är helt sjukt bra! Kolla in det i say!

?

Jag känner mig....ensam?

Plågar mig sälv lite senare genom att ut och springa. Kanske känns bättre då.

Gym

Gick upp halv sex idag för att åka till gymmet med mor min. Var riktigt härligt att äntligen träna lite igen, nu kanske jag kan ta tag i mig själv! Gud vad skönt det skulle vara, så det är väl bara peppa på även om jag har blivit väldigt lat...Det ändras NU.

Sitter och dricker kaffe och ska gå ut och röka, sen blir det dusch och göra sig iordning. Börjar tio i elva idag. Eos sen bild resten av dagen! Ultimat i say. 
 
Goodday


BLÄ

Satt på mitt rum och kollade på vampire diaries och blev irriterad på en fluga som surrade runt huvudet på mig, så jag tittade ner och ser en spindel krypandes över min arm! fick en chock och skulle döda den, men den hann undan! Hur fan ska jag nu kunna sova?!


Dr martens.

varför måste det vara så dyrt med Dr Martens? Definitivt mina drömskor! Vill ha ett par i varje färg, HEJA!



bilder från weheartit

zinkvit

Stannade hemma från skolan idag, Hade så jäkla ont i huvudet när jag vaknade. Har fotfarande ont i huvudet men inte lika illa som då.
Sitter och kollar en sida som heter zinkvit som jag hittade via Kan dee's blogg. Jag tror jag just blev kär i den sidan och måste köpa hem massa olika saker, NÄR jag får pengar....

Hemma

Nyss kommit hem från Alex. Vart och tattooat lite. Blev en liten cupcake, trevlans. Nu ska jag plugga och förmodlingen städa upp i mitt sk*thål till rum!

borta

Har vart och städat lägenhet idag igen. Så imorgon är jag lite rikare än vad jag var idag. Det gillas skarpt vill jag lova! Annars händer det inte så mycket, sitter och lyssnar på Väääldigt hög musik och stör hela grannskapet..HEHE har kommit in i nån period och lyssnar på väldigt mycket techno och dubstep. Självklart min vanliga musiksmak också, den går ju inte att leva utan!

Förövrigt har alla bilder och musik försvunnit från min dator...Fick virus som satte sig på alla mina filer...Virus kan ta sig någonstans! Kram

Tatoo

En tjej ville att jag skulle göra en tattoo till henne. Får hoppas hon blev någorlunda nöjd! Jag tycker den ser skapligt bra ut faktiskt:)

Som vanligt copyright på mina bilder.
Kommentera gärna vad ni tycker!


Tävlar!

Jag är med och tävlar hos www.chapnlle.com via Dollyblonde.se


Man ska välja ut tre saker som man helst skulle vilja vinna! Klicka in på sidorna, Ahopen är helt underbar, finns otroligt mycket gulligt!

Lördag, äntligen

Äntligen är det lördag! Äntligen händer det nånting!


Och här får ni slarvigt gjorda bilder


kämpa

Har stått och langat/staplat ved i källaren hela eftermiddagen..Fick ju träning iaf, och en antal trasiga naglar....Jag HATAR att ha korta naglar, det är det värsta som finns...Nu håller vi på åh städar lite, sen blir det kanske åh lägga sig i sängen och rita? Får se

Imorgon SKA jag till alex och tatuera lite! jättelänge sen. På lördag är det äntligen FEST!


?

hur kan man behandla någon så illa?

left

varför säger du så om du inte verkar mena det? Jag blir så less...får jag dö ett tag tack

fotoblogg?

Hemma från skolan nu. Haft bild hela eftermiddagen, riktigt skönt! Fick jobba med en accossiations(stavning...) övning som var väldigt intressant. Kommer kanske upp en bild när den blir klar.

Jag och Jennifer funderar på att starta en fotoblogg. Sminka och "klä ut" oss med inspiration från lite olika mysiga saker. Hoppas det blir något för det kommer bli awesome isf!

sleepy

Har sovmorgon och vaknade för ungefär en kvart sen. Jag känner att jag redan har börjat tänka på onödiga saker som stör min hjärna. Hur kan man säga att....Näh det var inge. Skitsamma. Jag tänker strunta helt i det.


Idag vet jag bara att jag antagligen ska hem till alex och tatuera lite efter skolan. Och jag vet även att vi har bild i stort sett hela eftermiddagen. GREAT i say
.
I miss u my love<3

Nya!

Åh vad glad jag blev när jag kollade statistiken! 50 besökare! jag brukar ha typ högst tolv..haha, riktigt roligt! :) Hoppas någon fortsätter läsa!

Slutade tjugo i tolv från skolan idag. jätteskönt. Då drog jag och Jennifer till karlbergparken och fotade lite:) Blev några riktigt fina bilder faktiskt. Du är bra Jennifer, Jättebra<3


Tävlar!

Jag är med och tävlar om en  goodiebag hos http://www.hiilen.blogg.se/
Checka in! Jättefin blogg

vinkvink!

skulle vilja ha en riktigt snygg design! typ med flikar längst upp med olika ämnen..Tänk om jag ändå vore duktig med sånt! Så om nån som kan *host micaela host* Har lust att hjälpa mig vore det väldigt uppskattat!

sunday

söndagar måste vara det tråkigaste som finns?
satt inne hos grannen som nyss kommit hem ifrån ålandskryssning. Hade lite tråkigt så började kludda lite på mig själv

Resultat

Latte

Funderar på om jag ska ta och fixa ihop espressomaskinen så jag kan göra mig en kaffe latte! Mums. Fast först måste jag ner till affärn och införskaffa lite vanilj.
Dagen kommer nog bestå mest av städning/rensning och kanske lite fix av bloggen, sen blir det antingen umgås med mamma eller kanske gå in till Josefine en stund. Mysmys

Hur spenderar ni dagen?


shopshop

Fick med mig lite grejer hem idag iaf! Och äntligen min efterlängtade espressomaskin och mjölkskummare så jag kan göra kaffelatte! MUMS!
blev en sjal, mjukis och mjuktröja, även efterlängtade KÄNGOR! och en volumemaster:) längtar till at använda kängorna vill jag lova! Mmmm
Vandrade omkring hela dagen i skolan med högklackat också! höll på att börja grina för att fötterna värkte så mycket när jag kom hem...inte van helt enkelt, hehe.
<3Älskar mitt nya halsband! även fast det är väldigt dålig skärpa på den här bilden..

Dö samhällskunskap Dö

Oj vilket roligt ämne! Inte


affärer

hit vill jag imorgon:

-Din sko
-Gina tricot
-Glitter
-Bikbok
-Carlings
-Cubus
-h&m
-hobbex
-hemtex
-Waynes coffe
-siba
-kicks
-lindex
-cervera
-smaksak
-flash
-game


Sen vill jag gärna ha en MASSA jävla pengar som jag kan spendera på dom affärerna också!
Och jag vill kunna sova NU! jävla dum jag är och dricker typ tre koppar kaffe inom tre timmar, på kvällen!
Och jag har massa tankar om inredning till lägenhet, ideer till tavla, smyckesdesign åh jäklar...allt möjligt!
Och design till bloggen var det ja! HEJ HYPERAKTIVA MÄNHISKOR SKAVI UT OCH SPRINGA LITE KANSKE?!

internet!

YES! jag har internet igen! Love
Imorgon kommer det komma bilder på några nya grejer jag köpte idag, plus kanske nån outfitbild. inte min grej men nån gång lär det ju hända, right?
Efter skolan imorgon far vi iväg till gävle för att gå på siba och handla upp mina presentkort. Hoppas på en espresso-maskin så jag kan göra min efterlängtade latte! kanske nå mer flytta-hemifrån grejer.
sov så gott folket

lost

inget internet! i'll be back


RSS 2.0