Hjälp?

Har vart hemma idag, pallade inte gå omkring med ont i magen, huvudet och halsen. sen var jag sjukt trött för jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om, tyckte det var skuggor och ljud överallt...haha starkt av mig.

Nu sitter jag här och tycker att jag kan få lite pengar snart(studiebidrag och lön=åsum!) så jag kan beställa nånting gulligt! så jag tycker ni kan hjälpa mig välja vilken klänning/jsk och vilka skor, om ens några ifrån den sidan. Jag skiter i om ni tycker det är snyggt eller inte, välj det ni tycker är finast av det som visas iaf! :)

klänningar
 1  2  3  4

Skor
 1  2

Kom igen, hjälp mig lite nu!


Bollnäs..

Nu har Adam åkt till Bollnäs, och jag saknar honom som en ko. Bajs, men han kommer snart hem igen, det är ju tur det!


Tisdags<3

Har varit väldigt seg på att uppdatera, men har varit så sjukt trött dom senaste dagarna. Iaf, I tisdags hade jag och Adam två månader! Jag älskar dig supermycket Hun<3

Jennifer och Isak hade tre månader:3

Snart

om ett tag kommer Adam hit! Jag längtar, det kommer bli mys!<3

Festen var åsum, förutom lite missöden som hände, men det var sjukt najs ändå! Är sugen på fest igen, hehe.


FEST!

Today is the day! Isaks 17 årsfest! det kommer bli så sjukt kul, längtar asmycket!
Sitter just nu med svart färg i håret! O....o dock bara underhåret. Känns som att det kanske kommer ångras senare. ska hem till Ida och sätta i svart löshår sen också! det kommer bli ännu mer åsum! åshiet.

Ha en bra fredag!

Trött..

Idag är en trött dag..Råkade gå och lägga mig halv två inatt och det är inte bra för mig om man ska upp tidigt...har varit helt knäpp och haft jobbig trötthumor i skolan. hahah.

Pratar med Amna på msn och vi babblar om att jag antagligen kommer åka till henne när jag får pengar och om jag får såklart! det kommer bli åsum! massa skratt och underbar musik! längtar(även fast det inte är bestämt än)

Längtar även till Uppcon då jag får träffa massa andra människor också :) Hihi

Ha det bra<3

~

Jag älskar dig!


Bilder igen.

Hittade massa gamla bilder..Eller tyyp gamla, kolla eller kolla inte. Your choice

~


Medusa!

Drog till Borlänge idag med Adam och Sofia. Det var chill! Alla tre går nu runt med en ny piercing! Åsum. Snart är min piercingplan fullbordad, eller ja snart och snart. hehe.

 Ser ganska skabbig ut men vafan, Medusa ju!<3mysdag<3
Mjahaja..Skulle dygna igårnatt hade jag ju tänkt, men sen när jag la mig i sängen och spelade på mitt DS så råkade jag somna..Vid sju. Det sög. För nu sov jag bort hela dagen, vaknade för typ en timme sen. Great!

Iaf. idag blir följande:
Ut med Spike och sen hemma och göra sig iordning lite och städa undan på rummet. Sen kommer Adam hit vid fem halv sex typ och då går vi hem till Ida och äter hennes och Tobz Cupcakes:3 det blir awsome. Efter vi har umgått med dom lite blir det hemgång och vi dygnar till Sagan om ringen-trilogin. Hörde ni? DYGNAR. ingen sömnig vecka det här, haha. Men det är ju iaf lov.

Nej nu måste jag dra ut. ha det bra!

lite bilder..

Här kommer lite bilder från stockholm, Det var asnajs att träffa lite människor igen:) saknat!


klicka på bilderna :)

stockholm

Sitter i Micaelas säng just nu och funderar på om jag ska ta och gå och duscha. Efter det blir det att dra till donken och lite så. senare ikväll hem till Mattias. Det blir najs! ehe.

Saknar Adam jag gör..<3

Nyår!

Gott nytt år folket!

Firades med lite fest hemma hos Elin. Det var roligt och hände massor av saker! ojoj..knöligt. haha
Adam följde med hem och sov också, det är alltid mysigt! älskilng<3

imorgon händer det förhoppningsvis något kul, mysis hoppas jag på:)

på söndag åker jag till stockholm, det blir najsnajs!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton!

RSS 2.0