..

Skola, brb.

doktorn

Var hos doktorn idag. Har ju hostat i typ 3 och en halv vecka nu, börjar bli lite jobbigt. Hon klämde på halsen och lyssnade på mina Djuuuupa andetag och sen skulle jag ta blodprov också! Jag HATAR blodprov!
Fick iaf antibiotika, Mollipect(som smakar ÄNNU värre än cocilana, som smakar damm..) och vi bunkrade upp med halstabletter och massa annat onödigt.
Sitter och fryser som en gris!
Jag har tatueringsbehov som en galning!
Snart kommer William hit!
jag har inte rökt på TRE dagar! HIHI

dröm

Åh fina zinkvit! Underbar sida med massor av roligt i konstnärsmaterial-väg.
Känner att den här underbara skapelsen inte skulle sitta helt fel alltså!


bild från zinkvit

dag 2

Dag 2 med att sluta röka. Rökte ju två cigg igår morse och sen inget mer på hela dagen. Nu känner jag mig inte ens röksugen. känns väldigt skönt! Känns konstigt bara, vad ska man göra alla timmar man spenderat med att röka? Och socialrökandet..Jobbigt. Men ska klara det, Kommer ha så sjukt mycket pengar sen!

Ursäkta

Ursäkta frånvaron. vet inte riktigt vad jag ska skylla på heller, har väl helt enkelt inte känt mig manad att blogga, och då är det väl ingen mening att göra det? då blir det ju bara tråkigt.
Sen senast har jag iaf haft väldigt trevligt sällskap hemma i form av William. Finaste pojkvän<3 Fast nu saknar jag honom vääääldigt mycket.
Tur att han kommer hit på fredag igen!
Imorgon är det studiedag. Vilket betyder att jag förhoppningsvis kommer vara en duktig tjej och plugga ikapp lite läxor. Vilket troligtvis inte kommer hända. Men man kan ju hoppas?
Snart är det jul! Måste börja fixa julklappar snart!
Och jag känner mig lite sådär småduktig att jag bara rökt två cigg idag. Heja nu slutar vi röka!
jag kommer ha så mycket pengar! Woho.


Dagens kreativitet



Jag älskar dig

hos Micaela

Hejlo.
Sitter hemma hos Micaela nu, hon är och duschar. Sen ska vi iväg på uppdrag och efter det ska vi köa! Till Bullet! äntligen! Kommer bli awesome
Tåget var försenat igår! det skulle gå 16.40 men började åka typ 17.15 eller så. Det sög! Men nu  är jag här iaf.
Kommer hem imorgon mitt i natten
Ha det!

Stockholm

Far iväg till storstaden idag. Hem till Micaela idag. Träffa William! underbart. Imorgon är det äntligen konsert!! det kommer vara så sjukt underbart! Wiie. På onsdag är det nån stockholmsresa med klassen så ska möta upp alla vid kulturhuset. Om jag hittar dit, men det är nog inte så svårt.
Måste komma ihåg konsertbiljetterna!
Ha det

Bäst!

Bästa! Har varit en väldigt trevlig och mysig helg! men nu är jag ensam en stund igen..

6/11-10<3 älskar dig!


Torsdag

Den här dagen kommer bestå av att städa rummet. Gör det i ett bra syfte iaf! För imorgon kommer finaste William hit! Åh jag längtar som en tok! kommer bli så jäkla bäst!
På lördag blir det fest för Robert på mcklubben.

Datakunskap

Sitter i skolan och har datakunskap. vilket suger, jag vill bara hem och sova. Sjuk och inte sova okej passar inte bra ihop. Jätteglad imorse och sen sket det sig och jag deppar ihop, trevlans.
Ska till stockholm på tisdag på Bulletkonserten och dagen efter möter jag upp klassen och fortsätter i stockholm. Kommer bli Awesome att få gå på konstaffär! YÄ
Sen kommer William på torsdag och stannar tills söndagen. It will be legendary, true story


tatuerat

Har äntligen fått tatuera för första gången idag! Blev lite svaga linjer och så och jag var jättejättenervös innan. Men ska fixa till det nästa gång, det är inte klart än. Känner att jag kommer vara liite mindre nervös nästa gång iaf. Sjukt sugen på att skaffa fler tatueringar själv nu iaf, ska bara övertala päronen sen kör vi.
Nu blir det film.


Skolan

Sitter i skolan just nu. Bild resten av dagen, till halv fyra alltså, awesome! Efter skolan ska jag till Alex och tatuera lite.
Saknar Finaste!
Nästa vecka är det Bullet! WIHO. Det kommer bli bäst, förutom att deras nya skiva inte är alls lika bra som dom gamla, men dom är fortfarande bäst så det gör inget. Nu börjar lektionen. Ha det


Hemma

Ja, nu är jag hemma igen då. Saknar stockholm redan. Men har iaf vart vääldigt trevligt!
Jag, Micaela, Paul och Wille var och såg Saw 3D! Det var åsum, massor med blod och gojs! Dock tycker jag det såg väldigt fake ut. Sen är det ju fake iof men ändå. Haha.
Drack lite öl då och då.
Var på spelning. Det var Awesome! Efter drog vi på nån fest(som vi inte trodde vi skulle få gå på egentligen, men det löste sig) Träffade väldigt mycket nytt folk. Vissa lite drygare än dom andra..haha
Allt har varit allmänt mys helt enkelt.
Har dock blivit väääldans dålig på att knäppa kort! Det suger, jag och Micaela fotade ju och höll på hela tiden förut, har nästan inga bilder från nu.


Finaste! Puss (Angangang<3)






Saknart!

Stockholm

Är i stockholm nu och har vart där några dagar därför den låga uppdateringen. Det är awesome iaf, och vääldigt mysigt med trevligt sällskap. Kommer antagligen inte skriva mer förrens jag kommer hem igen. Ha det bra

RSS 2.0