Fredag - Lov!

Hade samhällsprov idag. Det gick ju bra...inte! haha. Fast det stör mig inte just nu, för det är fredag och imorgon är det lördag och då blir det stockholm som en galning! Idag tänker jag dock bara sitta och rita och lyssna på musik. Kanske ta en promenad. Längtarlängtar!


Bästa<3

spring

Var nyss ute ochsprang en sväng. I regnet, det var ju inte alltför trevligt, dyngsura fötter när man kom in! men ska man ha motion så ska man!
Har pluggat lite politik nu på kvällen (som skulle vart inne för, hur många veckor sen?) och det är så sjukt tråkigt. Förstår inte.
Snart är det äntligen helg och lov och det innebär ESTOCOLMO! OHYEA. Längtar som en tok.
'av a good one Nu ska jag se på ett avsnitt Vampire Diaries!


Oldiiiiee picture

.

Bra dag ett tag iaf. Nu känner jag mig bara som en sopsäck. Begrav mig? JATACK! och jag vet inte ens varför jag känner mig såhär...eller jo lite gör jag väl det. ORKAR inte tänka.
Känns skönt att det snart är helg (lov!!) iaf.
Känns ännu mer skönt att jag äntligen kommit igång med porträttet. (kanske lägger upp när det är klar)
Känns oskönt att jag fortfarande har ALLA läxor kvar typ.
Kanske ska ta och städa lite?
Jag vill tatuera mig. Typ hela mig. Nu påengång. Japp!

.


Copyright


Tipsa!

Jag vill ha Massor med tips på bra shoppingsidor på internet! Så bygg ihop en lista och skicka en kommentar med alla tips ni kan komma på! Skulle vara jättegulligt!


Från accesorize
Och för dom som inte visste så älskar jag plånböcker! Jag vet inte varför men jag blir lycklig av plånböcker..

Plan B

tittade just på det nyaste Vampire Diaries avsnittet. Åh satan vad bra det var! Och sorgligt som sjutton...Längtar jäääkligt mycket till nästa nu vill jag lova!

Nu sitter jag här med tända ljus och funderar på vad jag ska göra, känner mig helt slut i kroppen så jag funderar nästan på att lägga mig i sängen en stund och bara dunka musik!
Sen blir det nog antagligen rita! Plugga gör man inte på fredagar utan på söndagar så det tänker jag inte på idag, åh så skönt!

Vart snöar det i landet förresten? vart man än läser står det om snö,snö,snö. Vi har inte fått nån minsann! (inte för att det stör mig) Tycker det är lite komsikt att det snöat i stockholm men inte här. Haha

Ha en trevlig fredag folks!


Tävlar

"Jag tävlar hos zaida.devote.se om en valfri mysdess från Missbella.se"


Längtar

Åh jag längtar till stockholm och höstlovet som ett as! Helt sjukt, ska bli så jävla kul! Inte vart där på ett bra tag nu. Stannar från lördag till lördag, så det blir najs!


Bild från sommaren 09<3



Och jag kom just fram till att jag vill ha Photoshop och lära mig så jag kan ha ett bra program att rita i. Är sugen på Digital art! Får man till det kan det bli så sjukt snyggt!
Snälla fina vem-som-än-lyssnar-på-böner Skänk mig photoshop!

vad göra?

Sitter och funderar på vad jag ska göra..Om jag ska orka lyfta mitt feta ass från stolen eller om jag ska sitta här och glo på nåt!
Kanske ska ta och rita lite? men vad...har ju saker jag borde göra.
Åh Micaela la upp om filmen p.s i love you! Och jag vill se den igen! den är ju så sjukt bra och Gerard Butler liksom?! GRAWR tror dessutom jag grinade hela filmen igenom när jag såg den!


Vägg

Målade min vägg lite igår. Finns massor med yta kvar så kommer bli påfyllt. Men såhär ser det ut nu iaf!



Suddig

Grattis!

Grattis bästa människor! På 1 års dagen! Och bara för att ni är så fina får ni vara i beauty of today - kategorin

Wraaaaaah

Jag är sugen på den där jävla snickersen som ligger nere! Men jag tänker inte äta den, för nu har jag inte ätit godis på jättelänge! Då kan jag lika gärna skita i det! HAH

Jag har massor med läxor att göra men jag orkar inte göra dom! Förstår inte vad det är som gör det så svårt att bara sätta sig ner och göra skiten? Fan då. Har iaf börjat lite på en diktanalys. Ska försöka ta tag i mig själv och fortsätta också! Ska bara skriva det här inlägget, sen jävlar!

Oh, fick nyss ny foundation och eyebrow kit från oriflame, skulle ha en sminkborste också, men det var restnoterad. Eller nåt sånt.

Och jag saknar helgen!

Suddig bild,YÄ

Underbart!

Helt galet trevlig helg!
Micaela kom hit på fredagen och det slutade med att Paul och Wille kom hit också. Awesome har det varit, med mycket skratt och filmtittande och störd humor!
Var och såg Knight and Day. Gudomlig film! den som inte sett den borde se den, Tom Cruise är galet bra!


Friday

Så, Fredag it is! Och idag kommer Micaela, Runt tre halv fyra nångång. Kommer bli riktigt najs! Saknat henna som en tok. Idag vet jag inte riktigt vad vi kommer hitta på, men imorgon ska vi iaf på bio! Knight and day. Allt blir mys iaf, mys och skitsnack och ta upp förlorad tid (haha)



Nu ska jag fördriva tiden med att se på ett gammalt avsnitt av Vampire Diaries! YÄ

Beauty of today

Vackra fina Micaela kommer hit! I helgen! Äntligen, var minst hundra år sedan sist nu. Glader blev jag nu mitt i all hosta.


bild från Rullsand 09

ny kategori..

La till en ny kategori - Beauty of today
Och jag tycker den här bilden passar utmärkt som första inlägget i den kategorin



Du är vacker min käre vän! Saknar dig

Mixed - Thirst

Två bilder jag glömt visa. Båda är ganska slarviga och det är det som är meningen. kommer dock antagligen arbeta mer på den understa.


Som vanligt så är det copyright!

Finns bättre version på min deviantart

klipp

DÅLIGTGJORT! skulle ha lyssnat på alla som sa nej när jag frågade. Dock så ser det bättre ut in real life än vad det gör på bild, kan väl trösta mig med det iaf...Fan då!


ser dock ut som att jag fått längre hår, det känns ju bra iaf..

Goodiebag




Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Angelica Blick Kika in vetja

Kattfan

Min katt pinkade i min säng imorse. När jag låg I sängen.

Sjukling

Råkade bli grymt förkyld på några timmar i helgen, så nu sitter/ligger jag bara här hemma. Hostar och snorar som en gris och Läser en bok eller kollar på nåt intressant. Synd bara att det inte finns något nytt vampire diaries avsnitt att vila ögonen på.

hittade dock nåt annat att vila ögonen på..

tänk åh ha det här hemma hos mig....Mums! Synd bara att varje sak kostar lite över 10 tusen..Måste hitta nått sätt att bli rik på. Any ideas?

Langar en väldans gammal bild på mig själv också

Gratismakeup.se



Bli medlem genom att klicka Här Man samlar poäng och när man samlat en viss summa kan man  få hem presentkort.
Det är gratis :)

Gorgeous

Tittat på ännu en film med Ian Somerhalder. Changing hearts heter den och den är verkligen rörande! Jag både fnissade och grät lite här och där. Och han är en så sjukt bra skådespelare!


Igår

Vi var ett litet gäng hemma hos en kompis igår på kvällen. Drack lite öl, pratade och skrattade. Blev många ganska djupa diskussioner, fast många oseriösa också såklart. Var trevligt iaf.



Nu skulle jag egentligen vart på utställning, men jag tar mig dit imorgon istället.

Ett nytt avsnitt av vampire diaries har kommit ut också! Sjukt bra! Kill or be killed.
åh, jag har bara en bok kvar att läsa och sen måste jag vänta tills 2011 innan nästa bok släpps, vet ni hur långt det är dit?! Massvis!

Nu ska jag städa (läs "lata mig")


"ameno"

 

Klockan sex när mamma kommer hem ska vi till Verket i Avesta och lämna in en tavla till en utställning. Höstsalong 2010. Yä

 

Biler via weheartit

 


"The hardest button to button"

     

      


The tournament



Blev väldans nördig häromdan och letade upp lite filmer som Ian Somerhalder är med i.
hittade ett par stycken och det här är en av dom, The Tournament.
Gillar ni massiva mängder blod och massor med vapen och fighting tycker jag ni ska kolla på den!
jag tycker att den var helt jätte Grym iaf. Och Ian är badass! Ohyeah.
Nu ska jag sova så, Godnatt folket.

Dag.

Dålig dag dålig dag. Eller jag vet inte, känner mig bara ofokuserad och tankspridd. Äcklig också för den delen. Riktigt kul faktiskt.
Försöker fokusera på läxorna som bara samlas på hög, som vanligt. Vill inte ha det så som förra året. Men det enda jag tycks kunna fokusera på är att läsa.
Borde egentligen städa också. Borde rita också. Borde träna. Bordebordeborde! ÅH vilken sjujävla ångest jag får över allting! Fuck it!

lördag

Blir inge rättviksmarknad...Men jag och mamma åker till borlänge istället. Det blir bättre, så kan jag köpa lite saker jag behöver. Kanske hinner med ett till inlägg innan vi åker, och när vi kommer hem lägger jag upp bilder på vad jag köpt. Ha en bra lördag!


Sleeping

Well, iväg till drömmar. Fast först läsa lite såklart!
Godnatt folk!

sliten

var och gymmade nyss. Jag trotsade min träningsvärk! Jag känner mig duktig. Hah

Mindre kul är ju att den här helgen kommer inte bestå av NÅNTING kul förutom rättviksmarknad..
Om man inte räknar städa, plocka upp påsar och göra läxor som kul förstås.

Kommer antagligen Börja kolla på nån serie i väntan på alla vampire diaries avsnitt. Typ lost? (ian Somerhalder<3) eller kanske kolla färdigt på L word! (kate moennig<3)

Memory Lane var bra, men inte bäst!

Ska försöka pilla ihop en design nu, om jag orkar..

RSS 2.0