bokmärkeFinns större bild på min deviantart.
Det här är mitt nya bokmärke jag gjort. Ska bara plastas in, sen är det redo att användas flitigt.
Och idag runt fem kommer min finaste hit!


Öl

Cykla iväg till Jennifer och Isak snart för att dricka ett par öl i din obefintliga solen. Ha de

Update

Nu kommer det lite av bilderna från österrike.Billigaste och godaste ölen någonsin! Kanske inte är så konstigt iof. Väldigt trevligt var det iaf. Vissa dagar mindre än andra men fortfarande väldigt trevligt.


hemma

Är hemma i hålan. Lägger upp bilder och annat imorgon, sjukt trött just nu. Blir nog att lägga sig och titta på en film eller läsa lite tror jag. Godnatt och god fortsättning

Stockholm

Ä hemma hos William just nu, han är och duschar. Vi ska göra oss iordning och sen in till stan. Kommer vara dålig uppdatering(ovanligt?) Då vi ska till tyskland imorgon. Mene ha det bra!

Smink

Fick nåt ryck idag och sminkade mig lite kul. Det svarta runt ögat och det på näsan tog dock typ en kvart att tvätta bort och mitt ansikte dog av uttorkning. Dessutom glömde jag strecken över strecket vid munnen. Sucks.


Ledig dag

har bara en lektion idag, engelska, den känns väldigt ovärd att gå på så jag är ledig idag. Ända till sju då vi har föreställning. Känns lagom skönt ska jag säga!
Superfint väder dessutom, tror nästan jag ska gå ut och gå om ett tag, när jagh suttit klart här, hahah.
Miyavi var en väldig besvikelse förövrigt! Inte alls lika bra som 09! nu var det bara en massa skråål och det var högst irriterande. Slös med pengar och energi. Det enda som var bra var att umgås med folk och sen att jag fick träffa William och sova hemma hos honom.


Har fått hem tatueringsgrejer jag beställde på tradera! 40 färger, en ascool färgkoppshållare(kommer bild) och 50 liner nålar. Kul att min maskin inte funkar..

Imorgon kommer Micaela hit! blir awesome!

Ledig

Är ledig idag fråm skolan. Ska på konsert! Miyavi. Såg honom 09 också. Ska bli ganska kul, fast just nu känner jag mig inte lika peppad som förra gången, Nu känns det bara som att jag knappt har lyssnat på honom på aslänge. Dags att fräscha upp minnet. Eller kanske peppa nya skivan.


Vet dessutom inte vad jag gör uppe redan. Vi ska åka klockan 11..Hinner ju göra mig iordning nu iaf.

Åker hem till William efter konserten och hem imorgon jättetidigt för att direkt när jag kommer fram vara med på våran musikalföreställning. "Kåldolmar och kalsipper" Ska bli skönt att ha det gjort äntligen.

Nästa vecka börjar påsklovet för min del (förutom måndagen då) Då ska vi till Tyskland!

HAHA


Bilder via damnlol

målat färdigt inne i "studion" nu! bilder kommer upp när det är helt klart!

akvarell

Akvarellbild jag pillat ytterst lite med. Kommer lägga upp en bättre bild imorgon när jag scannat in den.Skulle förövrigt tatuera lite nu på kvällen. Hade precis plockat fram alla grejer och fäst stencilen på fakeskinnet och upptäcker att nåt är fel....pappa får titta på det och se om han hittar nå fel.
Usch den här dagen får mig att vilja grta och jag vet inte ens varför. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på nåt tills jag somnar. Godnatt.

ÅÅÅÅÅH

Fyfan vilken sjukt tråkig dag det har vart i skolan! Förfan! började med att klipa isär ca 60 papperslappar och sen måla nån enstaka näbb. Sen fick jag limma på trådar som skulle vara skägg. Resten av dagen har spenderats med att göra....INGENTING! enda till fyra! Brutalt!

godnatt.

Har målat i stort sett hela dagen. I olika former.
I skolan, Tuschteckning (kommer antagligen upp här när den är klar)
Hemma, typ 7 lister, dörrkarm, vägg och tröskel.
Nu på kvällen började jag med en akvarell(kommer antagligen upp den med)
Åhej vad jag känner mig kreativ idag!
hörs imorrn va. Godnatt va.

Måndag

Ny vecka igen då. Tiden går så himla fort nu för tiden. Helt galet. Fyller fan arton snart!
William åkte hem igår efter att ha vart här i ca fem veckor. Känns galet sugigt. Saknar honom redan helt sjukt mycket och det har gått en dag. Får se hur det blir till helgen.
Vi har förövrigt fem månader på onsdag!

Idag ska jag försöka få något nyttigt gjort.
-Sitta här en stund..hahah
-skissa lite kul
-städa
-måla
-tatuera
-plugga

Ska nog börja med det nedersta nu! Blir att försöka skriva en nyhetsanalys till samhällen. Måste även plugga till historiaprovet.

Jag ska till Tyskland på påsklovet! förhoppningsvis. Tillsammans med William. Vi ska bo hos hans bror. ska bli kul men lite läskigt! Flyga själv för första gången. Eller inte helt själv då<3

RSS 2.0